Commentaren: 4
 • #4

  Wieteke (maandag, 15 mei 2023 09:58)

  Afgelopen mei zijn wij met 2 stellen een weekje in het vakantiehuisje (zeg maar villa) geweest. We hebben het heerlijk gehad! Het is super rolstoeltoegankelijk met zelfs verschillende douchestoelen om uit te kiezen. Het is ruim genoeg om makkelijk met elektrische rolstoel rond te kunnen rijden. Daarnaast is het ook gewoon sfeervol ingericht. Er is een heerlijk terras met zwembad en het ligt vlakbij allerlei restaurantjes. Ik raad deze bestemming zeker aan. Sterker nog, wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar!

 • #3

  Vrielynck (maandag, 11 juli 2022 00:50)

  Opgehaald in luchthaven door zeer vriendelijke mensen, goede opvang bij aankomst van de woning. Prachtige ruime woning met vele faciliteiten en aangepast aan mindervaliden, goede airconditioning en verwarmt zwembad, zeer veel apparaten in de keuken aanwezig vele materialen aanwezig voor mindervaliden, doch aangeraden eigen tildoek mee te nemen

 • #2

  Piet (dinsdag, 02 juli 2019 11:24)

  Wat een fantastisch vakantiehuis. Heerlijk terras en niet té diep zwembad. Overal lekker airconditioning en ik kan zelfs Nederlandse tv kijken. Heerlijke douche met beugels om aan vast te houden. Leuk dorp met alles op loopafstand, supermarkten, restaurants genoeg. Tot een volgende keer.

 • #1

  Doesjka (maandag, 01 juli 2019 10:55)

  Wat een heerlijk ruim huis! Alles aanwezig om er een mooie vakantie van te maken. Overal is aan gedacht. Voorzieningen voor mindervalide zijn meer dan in orde. Alles is aanwezig om met de familie even te kunnen genieten! Zelfs een (verwarmd) zwembad.
  Supermarkt om de hoek en je kan zo naar het strand wandelen/rijden met de scootmobiel.
  We komen zeker terug!