De woning

 

Casa Springintveld is een vrijstaande aangepaste vakantiewoning aan de Costa-Calida in Zuid Spanje.

De woning is nieuw gebouwd in 2018 en volledig aangepast voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

De woning is zeer centraal gelegen met gemakkelijke toegang tot, medische centra (250m), apotheken (100m), stranden (1,6km) en zijn omringd door parken en velden.

 

 

 

 

Indeling van de woning

 

De woning is voorzien van allerlei luxe. Zo is er airconditioning in alle kamers, gratis WIFI, een vaatwasmachine, een oven, een keramische kookplaat, een radio cd-speler, een magnetron, koffiezetapparaat en er is satelliet-TV met Nederlandse en Belgische TV zenders.

 

Daarnaast is de masterbedroom groter, zodat men er makkelijk met een rolstoel kan manoeuvreren. De masterbadkamer is geschikt voor een invalide door het gebruik van een schuifdeur en een bredere ingang. Daarnaast is er een rolstoel onderrijdbare wastafel en zijn er opklapbare wc-beugels bij het toilet. Ook is het toilet verhoogd.

  

De woning beschikt verder over een sta-op bed met bed papegaai in de masterbedroom en 2 hoog laag bedden in de tweede slaapkamer beneden. In de masterbedroom is ook nog een electrische boxspring aanwezig. Op de tweede verdieping is ook nog een boxspring aanwezig. Dit is een tweepersoons bed. Alle bedden hebben Nederlandse afmetingen. 

 

Bij het zwembad is er is er een zwembadlift aanwezig en het zwembad overal 1,60m diep. Dit is gedaan zodat men overal kan staan. Ook is het mogelijk het zwembad te verwarmen.

 

Ook is er een scootmobiel aanwezig voor buiten. Er zijn er 2 verschillende douchestoelen aanwezig. Een stoel en een rolstoel (zelfrijder).